Интимно

Какво показва зодията ви за любовния ви живот

Романтични или флиртуващи ли сте

07.08.2020г. / 17 36ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Зодиакалният знак под който сме родени носи много информация за нашия характер. От интереси, до професии и хобита, зодията може да разкрие и какви сме в любовта. Днес в рубриката ни „Всичко за зодиите“ споделяме какво разкрива вашият зодиакален знак за любовния ви живот.

Водолей

Водолеите впечатляват с интелекта си и с това, че са малко мистериозни. Въпреки това жадуват за романтика. В любовен план искат да им се случи нещо необикновено, малко сложно и много спонтанно. За тях е важно да се движат малко на ръба, партньорът често да им прави изненади. Така че въпреки понякога да сте малко емоционално отдалечени, вие жадувате за дълбока, страстна връзка, но разбира се с половинка, която да е интелигентна и поддържаща интересен разговор.

5-те най-неромантични зодии

Риби

Рибите са мечтатели, чувствителни личности, носят сърцето в ръцете си. Лесно раними са и понякога дори крият своите емоции, особено ако не се чувстват комфортно с някой партньор. Родените под този зодиакален знак са непредсказуеми и се нуждаят от половинка, която да укроти тяхната бурна и на моменти непостоянна природа.

Суперхраните за всяка зодия

Овен

Родените под този огнен знак са независими и знаят много добре какво искат от живота и любовта. Въпреки това, понякога могат да бъдат прекалено груби и невнимателни. В любовта се нуждаят от половинка, която да укроти тяхната огнена природа и да ги балансира. Освен това, любимият им човек трябва да показва амбиции, да има цели, които да следва и да си пасва в много отношения с Овена.

Коментирай
3 rate up comment 0 rate down comment
.... ( преди 4 години )
ne bilo ot li4noto razbirane za liubov , ami sus zodiite 6te se opravdavame
отговор Сигнализирай за неуместен коментар