Интимно

Любовен хороскоп за 12 – 18 август

Романтиката е навсякъде

12.08.2019г. / 09 06ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Istock

Снимка: Istock

Стрелец

Със сигурност ще изживеете положителни и вдъхновяващи моменти. Любимият човек не само ви допълва емоционално, но ви помага да растете като личност. В резултат на това ще се влюбвате още по-дълбоко. Най-хубавото е, че вие и половинката ви споделяте едни и същи ценности и житейска философия.

8 неща, които всяка двойка трябва да направи поне веднъж

Козирог

Козирозите ще имат много поводи да се почувстват щастливи, както по отношение на финансите, така и по отношение на любовта, благодарение на връзката между Слънцето и Венера. Възможно е любимият ви човек да ви изненада с положителни новини за пари. Що се отнася до секса, определено ще се чувствате удовлетворени. Любимият човек ще ви обсипва с вниманието си.

Водолей

Пълнолунието във вашия знак ще ви накара да се почувствате объркани по някакъв начин. Водолеите са хора на мисълта, не толкова на емоциите, защото така им е по-удобно. Но с това космическо събитие има вероятност да станете изключително емоционални към някого, за когото не можете да спрете да мислите. Много е възможно тази личност също да изпитва дълбоки емоции към вас.

Любовен хороскоп за август

Риби

След неделя Марс ще се премести във вашия партньорски сектор, оставайки там до 4 октомври. Мотивацията ви да създадете връзка, ще ви движи към постигането на целта. Готови сте да оправите всичко, което не върви в любовния ви живот или връзка, ако се намирате в такава. Като цяло ви очаква спокойна седмица без особени изненади.

Коментирай
1 rate up comment 0 rate down comment
.... ( преди 4 години )