Интимно

Любовен хороскоп за септември

Вълнуващи моменти в любовта

04.09.2019г. / 07 34ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Везни

Звездите ви препоръчват пълна промяна на възгледите за личния ви живот. Може би сте се насочили в грешна посока и обвинявате за нещо половинката си. Опитайте се да бъдете по-сдържани, толерантни и най-важното – да не се стремите към лидерство. Семейните Везни ще ги занимават въпроси свързани с дома и роднините.

Самотните ги очаква съдбовна среща, която може да насочи мислите ви в посока създаване на семейство. Но не си струва да се доверявате само на чувства и емоции. Нуждаете се от някого, който да говори на вашия език.

5 начина да поправите "счупената" си връзка

Скорпион

Някои Скорпиони ги очакват трудности в любовта. Може би това се дължи на студенината в отношенията с любимия човек. Помислете как да направите промяна. През септември някои от вас ще бъдат разкъсани между два огъня, между две любовни афери. Тази тактика е опасна и може да доведе до разочарования.

Тези от вас, които имат сериозна връзка, семейство, ще се радват на светли и незабравими моменти. Някои ще се зарадват на новината за бебе, други ще се преместят в ново жилище, трети ще се радват на положителни финансови новини.

Самотните, които търсят сродната си душа, може да се запознаят с интересна личност.

Коментирай