Интимно

Любовен хороскоп за септември

Вълнуващи моменти в любовта

04.09.2019г. / 07 34ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Септември ще ни донесе много вълнуващи промени в любовен план. И този месец в рубриката ни „Всичко за зодиите“ споделяме любовния ни хороскоп. Какво ви очаква според зодията?

Овен

Представителите на зодията ще се радват на благополучие в личния живот. Основното е да не поглеждате назад. Възможна е афера с колега, която ще доведе до непредвидими последици. Вие решавате дали да продължите или не. Бъдете искрени в отношенията си с избраника си и не се вслушвайте в съветите на приятели.

През септември 2019 г. мнозина ще могат да се срещнат със сродната си душа. Приятни изненади, решения, които ще трябва да се вземат светкавично. Не бързайте с нещата, насладете се на момента. Обвързаните Овни може да се изправят срещу конфликти, защото искат на всяка цена да доминират. Не забравяйте да си организирате приятно пътуване.

Месечен хороскоп за септември

Телец

Септември ще ви донесе хармония във взаимоотношенията с любимия човек. Ще се радвате на разбиране, грижа и нежност. Ако се стигне до конфликти с половинката, не споделяйте с роднини и приятели. Някои от вас ще обсъдят важната стъпка да станат родители. Влюбените Телци ще се радват на невероятни емоции.

Ако имате възможност пътувайте повече, отделете си време, в което да сте само двамата. Звездите съветват самотните представители на зодията да бъдат по-активни, ако харесват някого. Малко встрани от любовта, тази препоръка важи и за работата.

Коментирай