Интимно

5 зодии, които се отегчават от връзките

Лесно губят интерес

12.09.2019г. / 17 01ч.
Илияна Николова
Снимка: istock

Снимка: istock

Стрелец

Ако има зодия, която да ненавижда правилата и да прави всичко, за да ги разруши, това е Стрелецът. Те имат вроден стремеж към непрестанно търсене на нови страсти, с които да задоволят нестихващото си желание да се чувстват живи. Това им пречи във връзките, защото губят интереса си твърде бързо и често започват да се държат лошо с партньорите си, които не разбират откъде им е дошло. Стрелецът мечтае за партньор, който да е едновременно страстен, приключенски настроен, забавен, непредсказуем, който постоянно да го изненадва. Откриването на такава половинка е трудно, затова и Стрелецът бързо губи интерес.

Мъжете от тези 3 зодии разтопяват женското сърце>>>

Свързани статии

Водолей

Ексцентрични и революционно настроени, Водолеите са едни от най-непостоянните и непредсказуеми представители на зодиака. Те са любопитни, мразещи оковите на връзките и са винаги търсещи тръпка и пламък в отношенията си с интимните партньори. Трудно се задомяват, защото за тях светът е прекалено шарен и интересен, за да се отдадат на един човек до края на живота си. Интересът им е провокиран от партньори, с които Водолеите да могат да обсъждат философски теми. Вниманието им стихва, когато връзката навлезе в предсказуем коловоз. За да съхранят връзката си се нуждаят от партньор, който да разбира добре природата им и да се старае да поддържа интереса им. Това е една от рецептите за щастие и пълноценност на връзката за Водолеите.

Близнаци

20 отличителни черти на зодия Близнаци>>>

Близнаците са най-щурите, забавни и приказливи сред всички зодии в зодиака. Те изпитват непрестанна нужда да общуват и да привличат вниманието към себе си. Купонджии са и се чувстват най-щастливи, когато са заобиколени от приятели, с които да танцуват и говорят цяла нощ. За Близнаците вниманието на партньора е от огромно значение. Лесно се отегчават във връзките си, ако половинката им ги пренебрегва или няма същия начин на живот като тях. Едно от най-трудните неща за Близнаците е да спрат постоянно да претеглят всички възможности, които животът им предлага. Те са в непрестанно чудене дали не са избрали грешния партньор и как да открият точния за тях. В един момент сте убедени в любовта им, а в следващия – сякаш не ги познавате. Те могат да са коренно различни – двама човека в едно.

Коментирай