Интимно

Любовен хороскоп за 26 август – 1 септември

Марс и Венера ще ни подкрепят

26.08.2019г. / 10 20ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Istock

Снимка: Istock

Това, което ще трябва да направите тази седмица е да излезете от зоната си на комфорт, за да създадете трайната сигурност, за която наистина копнеете. Венера и Марс ще бъдат в добра позиция към Уран, но ни очаква и новолуние. Как всичко това ще се отрази на взаимоотношенията, вижте в любовния ни хороскоп.

Овен

В последната седмица на август Овните няма да се вълнуват от романтика. Вниманието им ще бъде фокусирано върху работата, парите, а не толкова върху това, което се случва в личния ви свят. Или казано накратко – работата и личният ви живот не се пресичат. Тези от вас, които имат флирт с колега или шефа си, може да очакват интересна седмица. Възможно е също така колега или приятел да ви запознае с интересна личност, бъдете отворени.

5 типа мъже, с които изобщо да не си губите времето в срещи

Телец

Необвързаните Телци може да очакват промяна. Новолунието в петък ще се отрази на вашия 5-и дом на романтиката, което ще повиши потенциала ви за нещо специално в любовта. Бъдете активни! В допълнение към новолунието, Марс и Венера също ще ви окажат своята подкрепа, особено ако вече имате любим човек до себе си.

Близнаци

За Близнаците, които са обвързани, последните дни на август ще са изпълнени с положителни емоции. Житейска ситуация може да се промени в желаната от вас посока. Възможно е с любимия човек да закупите нов дом, да пътувате, да искате да се уедините. Необвързаните не ги очакват кой знае какви промени.

5 начина да се карате по-малко

Рак

По отношение на любовта, Раците определено няма да скучаят. Ако сте самотни, съвсем скоро ще срещнете някого. Важно е да бъдете социални и да се забавлявате повече извън дома си. Обвързаните представители на зодията ще вземат дългосрочни решения за връзката си, което ще внесе и повече сигурност.

Коментирай