Интимно

Любовен хороскоп за 26 август – 1 септември

Марс и Венера ще ни подкрепят

26.08.2019г. / 10 20ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Istock

Снимка: Istock

Стрелец

Вниманието на Стрелците ще бъде фокусирано върху работата, но ще е важно да отделят време и за любовта. Най-хубавото е, че ще почувствате, че имате перфектен баланс и вашите физически и емоционални нужди във връзката ви са удовлетворени. Необвързаните представители на зодията също имат шанс за положителна промяна в любовта.

Защо сте необвързани?

Козирог

Още през май Уран се премести във вашия сектор на романтиката. За някои Козирози това може да е било край на една връзка, но също така, енергията може да ви помогне да създадете нова. Тази седмица всичко ще се насочи към последното. Имате подкрепата на планетите затова действайте смело.

Знаци, че сте родени един за друг

Водолей

С любимия човек ще сте готови да експериментирате повече в спалнята. Новолуние във вашия 8-ми дом на интимността ще окаже положителна подкрепа да преоткриете много неща във връзката си. Хубавото е, че и двамата ще искате да добавите нещо ново във взаимоотношенията си.

Риби

Ако отскоро се срещате с някого, ще осъзнаете, че този човек е идеален за вас. Възможно е взаимоотношенията ви да се задълбочат. Сериозно обвързаните Риби може да се решат на по-сериозна стъпка, като годеж, брак. Новолунието във вашия партньорски сектор ще отвори ума и сърцето ви.

Коментирай