Интимно

Знаци, че трябва да прекратите връзката още в началото

Неговата истина всеки път е различна

12.09.2019г. / 11 05ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Когато си търсим нов партньор, ние се надяваме да намерим някого, с когото да имаме съвпадения. Допирни точки, различни определени навици. Следим за всичко това. Но понякога не забелязваме някои знаци, които са сигнал, че този партньор не е подходящ. Неглижираме ги, оправдаваме го, чакаме да мине време...

Ако искате да намерите щастието в любовта, не се срещайте с мъж, който:

.... си крие телефона

В началото на връзката и особено ако имаме съмнения дали партньорът ни не се среща с друга, проверяваме телефона му. Искаме да разберем с коя си пише, дали пази снимка на бившата си.

Тъй като доверието е фундамент на връзката, замислете се, когато той отказва да ви покаже телефона си, дали действително не ви мами. В крайна сметка, ако няма от какво да се притеснява, защо да не ви го покаже?

Силната жена предпочита да е необвързана, отколкото с неподходящ мъж

... крие как е прекарал свободното си време

В една връзка, всеки има право на лично пространство. Това обикновено е времето само за нас, в което се забавляваме с приятели, спортуваме, отдаваме се на хобито си и т. н. Когато той има своето лично време, споделя ли ви как го е прекарал или с изненада научавате от друг, че истината за прекараното време е съвсем друга?

Истината всеки път е различна

Още един знак, че е добре да прекратите връзката си е невъзможността му да бъде искрен с вас. Когато му задавате едни и същи въпроси за определено нещо или пък ви разказва една история няколко пъти, но всеки път я изменя, това е показател, че не може да му се има доверие.

6 знака, че сте обсебени от връзката си

... проявява неразбиране и гняв, когато му откажете секс

Сексът не е задължение във взаимоотношенията между мъжа и жената. Той е много повече – преоткриване на другия и на себе си, допълване, химия.

Свързани статии

... никога не прави малки жестове

Ролята на мъжа е да преследва, да ухажва. Малките жестове във връзката са важни. Те не трябва да са задължение, а да се случват някак естествено. Влюбеният мъж, който държи на половинката си е щедър, дори да не разполага с много финанси. Какъв е той във вашите дни, във вашите специални случаи, празници?

... флиртува с други... във ваше присъствие

Флиртът, когато не е с партньора, би могъл да бъде здравословен за връзката, но в определени граници, които не бива да се преминават. Той флиртува пред вас с други, с ваши приятелки или пък в социалните мрежи? Дали се нуждаете от такъв партньор?

 

Коментирай