Интимно

Любовен хороскоп за 2 - 8 септември

Няма да липсват разочарования

02.09.2019г. / 09 34ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

В първите дни на новия месец, ще вложим голяма част от своята енергия, за да получим, желаното в любовта. Няма да липсват разочарования. Това ще се дължи на Венера, която ще се  противопостави на Нептун. Няма да сме готови за някои истини. Ако любовта ви е истинска, тя ще се преобрази в нещо стойностно. Какво ви очаква според зодията, вижте в любовния ни хороскоп. 

Овен 

Някои от Овните ще запазят нещо в тайна от половинката си. Защо? Може би се страхувате, че любовта ви няма да се справи или пък не сте сигурни в емоциите на партньора, или в себе си. Помнете, че най-красив е човек, когато е истински пред любимия. 

Как да потиснете ревността си преди да сте разрушили връзката си?

Телец 

Телците ще бъдат водени от романтиката и това е прекрасно. Но в същото време има риск  да разрушат всичко. Възможно е да не виждате ясно половинката си или да трябва да се оправдаете за поведението си, което другата страна може да разбере по различен начин. Не забравяйте, че никой не е съвършен и че любовта не е да променяш човека до себе си, а да го приемеш такъв, какъвто е. 

Любовен хороскоп за септември

Близнаци 

В първата седмица на септември, родените под знака на зодията ще е добре да държат роднините далеч от връзката си. Възможно е някой член на семейството да не се разбира с половинката ви.  Като цяло ви очаква спокойна седмица. Ако сте необвързани, но има някой е привлякъл вниманието ви, следвайте събитията и не се опитвайте да забързате нещата.

Коментирай