Интимно

Любовен хороскоп за 2 - 8 септември

Няма да липсват разочарования

02.09.2019г. / 09 34ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Рак 

Някои от обвързаните Раци ще получат смесени сигнали от половинката си, относно решение, което трябва да вземат заедно. Той или тя, може да избягва разговор или да се опита да разреши проблема, но не по практичния начин, по който ви се иска. За щастие, създалата се ситуация, ще се разреши бързо и ще обедините сили. Отношенията ви процъфтяват. 

6 знака, че сте обсебени от връзката си

Лъв

Може би през мислите ви минава идеята да скриете пари от партньора, а не е изключено и да разберете, че той е в тази позиция спрямо вас. Замислете се защо връзката ви се е превърнала в поредица от потайности, липса на доверие. А може би някой от вас е просто параноичен? Хубавото е, че до края на седмицата ще може да получите яснота, но е важно как ще продължите с половинката си, дали ще изберете лоялността. 

Какъв брак ви очаква с представител на зодия Дева?

Дева 

Дъга, еднорози... Такива са мислите ви, когато става въпрос за любов, уважаеми Деви. За хубавото ви настроение тази седмица, „виновен“ ще бъде партньорът ви.  Ще се погрижи да се чувствате обичани, подкрепяни. Ако някога сте се съмнявали в безусловната любов на половинката ви към вас, сега това ще се промени. 

Коментирай