Интимно

Любовен хороскоп за 2 - 8 септември

Няма да липсват разочарования

02.09.2019г. / 09 34ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Везни 

Везните ще се чувстват малко объркани по отношение на любовния си живот. Необвързаните може да получат смесени сигнали от колега, приятел, познат.  В един момент,  тази личност флиртува с вас, а в следващия, изглежда напълно уклончив и недостижим.  Не предприемайте нищо, а оставете на отсрещната страна да избере по кой път да се движи – дали да развие  отношенията си с вас или така да си останат. 

Дали той ви харесва? Вижте тези 6 знака

Скорпион 

Някаква ситуация ще ви изглежда твърде добра, за да е реално това, което се случва.  От една страна, отчаяно ще искате да повярвате, че този романтичен сценарий е реален.  Умът ви обаче няма да ви позволи да се хванете в нещо, което няма субстанция, съдържание. За щастие, до края на седмицата ще разберете, че това е любов и че е съвсем истинска. 

10 тайни на двойките, които остаряват заедно

Стрелец 

През първите дни на септември е възможно да бъдете изправени пред въпроси свързани с любовния ви живот или нещо свързано с дома, но да не успеете да вземете адекватно решение.  Помислете добре дали сега е подходящ момент да заживеете под един покрив с любимия човек. Някои от вас ще представят половинката си на близките или те ще бъдат в позицията на представените. Всичко изглежда перфектно и все пак има някаква информация, която е извън вашия обсег. Изчакайте до края на седмицата и тогава ще получите повече яснота. 

Коментирай