Интимно

Любовен хороскоп за 2 - 8 септември

Няма да липсват разочарования

02.09.2019г. / 09 34ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Козирог 

Козирозите ги очакват романтични моменти. Късметлиите сте, защото ваша романтична мечта има голяма вероятно да се сбъдне. Вярвайте с цялото си сърце. Ако в живота ви има някоя специална личност, без значение дали това е дългогодишен партньор или някой, с когото се срещате от скоро, любовният сценарий ще ви накара да се усмихнете. 

С кои 3 зодии всеки знак може да има щастлива любов?

Водолей 

В началото на седмицата може да не виждате съвсем ясно нещата в любовния ви живот. Но след сряда, това ще се промени. Ще осъзнаете, че ако човекът, на когото „давате сърцето си“, не ви оценява и уважава така, както заслужавате, то това не е любов и вероятно си губите времето. Водолеи, имате прекрасни качества, за да се примирите и да позволите да бъдете обичани наполовина. През първите дни на септември ще вземете позиция по въпросите за любовта. 

4 признака, че се срещате с правилния човек

Риби 

За да поддържат хармония във връзката си, някои Риби ще са готови да направят компромиси със себе си, твърде много. Склонни сте да не виждате истината. Разговор с близък приятел може да ви даде обективно мнение по въпроса. Връзката ви може да се развие добре, но комуникацията  с партньора и споделянето на това, което не ви допада с подходящия тон, е от значение. 

Снимки: istock

Коментирай