Интимно

7 начина да впечатлите родителите на приятеля си

За да ви приемат по-лесно

19.09.2019г. / 16 49ч.
Аз жената
Снимка: istock

Снимка: istock

Първата среща с родителите на гаджето ви винаги е притеснителна. Ако връзката ви е започнала да се задълбочава обаче тя е неизбежна. Трябва да се подготвите подобаващо и да внимавате с поведението си, ако наистина искате да направите добро впечатление.

Как да постигнете максимално добра оценка от родителите на приятеля си при първите ви срещи с тях?

5 причини най-добрият ви приятел да стане новото ви гадже

Не използвайте телефона си, особено на вечеря

Възрастните хора са особено чувствителни към постоянното ровене в мобилните телефони, какъвто навик имат повечето млади хора. Ако сте поканени у тях на вечеря, опитайте се да не посягате към телефона си, освен ако не е нещо спешно. За да направите наистина добро впечатление е необходимо да отдадете цялото си внимание на събеседниците на масата.

Открийте общи теми

Преди да се запознаете с родителите на приятеля ви, разпитайте го за тях – какво харесват, от какво се интересуват. Така ще си набележите някои общи теми, по които можете да разговаряте и да разчупите леда.

Избягвайте целувките и закачките

Последното, което родителите искат, е да видят любовните ви закачки със сексуален подтекст на масата или изобщо в тяхно присъствие. Гъделичкане, пощипване по дупето, целувки, сексуални намеци са напълно неуместни, ако искате да оставите добро впечатление у родителите на гаджето си.

Типове гаджета, с които се срещаме през 20-те си години

Не забравяйте добрите обноски

Добрите маниери могат да ви помогнат да се харесате на родителите му. Направо са задължителни. Не забравяйте да казвате „моля“ и „благодаря“. Всеки родител оценява това, дори най-модерните и разкрепостени родители, които не държат на разни остарели порядки.

Свързани статии

Не говорете с тях за вашите проблеми

Ако във връзката ви са възникнали някакви драми, не ги обсъждайте с родителите му. Това е територия, на която в никакъв случай не трябва да навлизате. Никой родител, особено майка не иска да чува как синът ѝ ви кара да се чувствате зле. Можете да го направите на по-късен етап, но не и през първите ви опознавателни срещи, защото това ще остави горчив привкус към вашата персона у тях.

Дръжте се естествено

Не позирайте, доколкото е възможно. Бъдете максимално автентични в поведението си, без разбира се да сте прекалено разкрепостени, защото ще направите лошо впечатление. Придържайте се към умереността.

Родителска ревност – дъщеря ни си има гадже

Помнете, че и те са нервни

Родителите на приятеля ви са не по-малко нервни от вас по време на първите ви срещи. Те също като вас искат да се чувствате добре в тяхната компания, щом това е важно за сина им и щом вие го правите щастлив. Разчупете леда помежду ви и признайте, че ви е нервно. Това ще им помогне да се отпуснат, както и на вас.

Коментирай
Здраве и красота
Свободно време