Интимно

Любовен хороскоп за 23 – 29 септември

Очаква ни вълнуваща седмица

23.09.2019г. / 10 13ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Рак

Тази седмица Венера ще окаже влияние на вашия 4-ти дом на дома и семейството, но ще бъде и в конфликт със Сатурн – планетата на ограничението, която сега е във вашия сектор на отношенията. Може да се окаже, че партньорът ви усеща някаква тежест от задълженията във връзката ви. Вероятно сте се опитвали да възстановите равновесието у дома и в резултат на това сте забравили колко искате от вашата половинка по отношение на време, пари или други ресурси. Може би той или тя са достигнали своя предел.

Какво се случва в тялото ни, когато някой разбие сърцето ни

Лъв

Лъвовете ще очакват с нетърпение всяка мила дума, която изразява обич и обожание от половинката им. И да, Лъвове, любимият човек ще ви накара да се почувствате специални, обичани, ценени. Радвайте се на хубавите мигове заедно.

Дева

Някои от Девите ще трябва да платят висока цена, що се отнася до любовта. Може да се почувствате така, сякаш вашият любовник се опитва да ви „изтощи“ финансово или по други начини и ако това е така, няма да търпите повече това. Вероятно вече сте се уморили да давате, а да не получавате. Никой не иска да бъде във връзка, в която само той е даващ, нали?

Коментирай