Интимно

Любовен хороскоп за 14 – 20 октомври

Няма да липсват любовни драми

15.10.2019г. / 13 50ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Козирог 

Динамичен ще бъде социалният живот на Козирозите. Ще имате възможността да посетите интересни събития, да получите покани от приятели. Не им отказвайте. Това е възможност да се запознаете с нови и интересни хора, за които ще е важно да не бързате с преценката си. Ако вече си имате партньор, то за вас също ще има интензивност в любовта. 

Любовен хороскоп за октомври

Водолей 

Седмицата ще бъде хубава по отношение на любовта за тези от вас, които имат половинка до себе си. Няма да се колебаете да покажете своите емоции и привързаност към половинката си.

Свързани статии

Дори ще имате желание да останете повече време насаме, за да се отдадете един на друг. Ако търсите любов, звездите може и да ви подарят не една и две възможности за интересни контакти. 

Риби 

Любовта може да бъде невероятно преживяване, когато е с точния човек. Обвързаните Риби ще се насладят на прекрасна духовна връзка с партньора си. Имате подкрепата на звездите,  напред във всяко начинание с партньора. Ако сте очаквали развитие по важен въпрос, сега може да получите добри новини за неговото разрешаване. 

Коментирай
4 rate up comment 1 rate down comment
.... ( преди 4 години )
oven sum , no nikoga ne sum izpolzvala 4uvstvata na liubim goliam bliznak , za da zloupotrebiavam i da pou4avam v kakvato i da bilo situacia. niamam vreme za podobni gluposti , durja na fatalnoto si liubimo 4ove4e , a tova 4e se skusvam ot zada4ki v ejednevieto - to e iasno .edva smagam s vsi4ko
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
Свободно време