Интимно

Любовен хороскоп за ноември

Интересен месец с много емоции

30.10.2019г. / 09 26ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Ноември идва наситен с много емоции. В любовта няма да липсват и отрицателни. Какво ви очаква според зодията, вижте в любовния ни хороскоп.

Козирог

Ноември може да се окаже студен за Козирозите по отношение на любовта. Ако копнеете за романтика, ще трябва да поработите върху онези неща, които пречат на взаимното разбиране и емоционалното свързване с половинката ви. Прекалените претенции само ще влошат ситуацията. За семейните предстоят изпитания, но не бива да действат прибързано. Необвързаните да покажат малко повече чувственост и да не позволяват на работата да краде от времето за личен живот.

Въпросите, които не бива да задавате на един Скорпион

Водолей

Ярки събития очакват Водолеите. Просто погледнете на всичко не през призмата на илюзиите, а реалистично. Не се колебайте при взимането на решения. Поставете работата на заден план, за да създадете силна любовна връзка. Звездите ви съветват да обърнете внимание на въпросите, свързани с недвижимите имоти и наследството. Възможно е да се наложи бързо да реагирате в тази посока. Дори и малките кавги може да се окажат основа за големи проблеми, ако не сте готови на компромиси.

Самотните ще имат шанс за нов любовен роман, но не бива да бездействат.

Риби

Миналото ще напомни за себе си, но е важно да се отдалечите от него, ако не искате да страдате. Ще се наложи да разрешите всичките си проблеми в личната сфера без натиск. Семейните Риби ще трябва да са по-инициативни, за да създадат повече комфорт у дома. Не забравяйте за романтиката.Ако търсите нова любов, има шанс да я намерите.

Коментирай
Свободно време