Интимно

Любовен хороскоп за ноември

Интересен месец с много емоции

30.10.2019г. / 09 26ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Рак

Ако се намирате в сериозна връзка, новият месец може да не ви донесе хармония. Препоръчително е да избягвате споровете, а вместо тях да си организирате малко пътуване или да отделите време само за вас. Кавгите само ще ви навредят. Като цяло за обвързаните и тези от вас, които отскоро се срещат с някого, звездната карта показва, че е по-добре да не споделяте лични неща. Щастливият живот обича тишината.

Какво е тиха любов и как тя продължава във времето?

 

 

Лъв

Уважаеми Лъвове, приемете всички превратности на съдбата с усмивка. Ако в личния ви живот нещо се обърка, не изпадайте в паника. Не се стремете да контролирате този, който е привлякъл вниманието ви.

Ако сте семейни, месецът ще бъде спокоен, ако не пренебрегвате домакинските задължения ибитовите проблеми. Не е изключено някои от вас да сменят дома си, но в тази суматоха не забравяйте да показвате любовта си към партньора си.

Самотните имат шансове да срещнат интересна личност, с която връзката да се развие бързо. Не позволявайте на работата да пречи на личния живот.

Дева

Някои от Девите ще бъдат омагьосани от любовта. Хубаво е по-бързо да се върнете към реалността, защото ситуацията може да се промени в даден момент. Не стигайте до крайности и овладейте емоциите си. За семейните месецът ще изисква повече присъствие в проблемите. Колкото по-мъдро се държите, толкова по-добре. Внимавайте с флиртовете, както и с намесата на роднини във връзката ви.

Самотните Деви ще трябва да се измъкнат от сенките на миналото, ако искат да срещнат нова любов.

Коментирай