Интимно

Любовен хороскоп за ноември

Интересен месец с много емоции

30.10.2019г. / 09 26ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Везни

Ноември идва със залог да задълбочите връзката си с любимия човек. Стига лидерство и критики, време е за повече щастие и чувственост! Може да се наложи спешно да разрешите проблеми свързани с наследство. Месецът е подходящ за покупки свързани с дома, предложение за брак. Пазете се от конфликти с роднините на любимия човек.

Необвързаните Везни ще имат добри шансове за флирт, начало на нови взаимоотношения, но трябва да внимават с поведението си, да не се хвърлят с главата напред, за да не изплашат отсрещната страна.

Скорпион

Прекрасен месец по отношение на любовта, но само ако повярвате в това, което правите. Може да избегнете разочарованията, ако сте внимателни към любимия човек. Избягвайте конфликтите. Насочете енергията си в правилна посока.

Свързани статии

За семейните са възможни премествания, закупуване на нов дом, а финансовите въпроси ще бъдат разрешени още този месец. Самотните да не сравняват предишния си партньор с някой нов, който е пленил сърцето им. Само така ще постигнете щастие.

Стрелец

Бъдете внимателни с избора си на личности, с които флиртувате, за да не нараните чувствата си. През ноември любовта няма да царува при всички обвързани Стрелци. Някои може да стигнат до раздяла. Не позволявайте на проблемите да повлияят на връзката ви. Каквато и ситуация да се появи, нещата могат да се подобрят.

Коментирай