Интимно

Любовен хороскоп за 9 – 15 декември

Интересна любовна седмица

08.12.2019г. / 10 49ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Очаква ни динамична любовна седмица. Разположението на планетите ще тества нашите емоции. Какво са ви подготвили звездите в интимен план, вижте в любовния ни хороскоп.

Овен

Представителите на зодията са повече от решени да постигнат целите си. Звездите ще им помогнат и първите успехи ще бъдат видими съвсем скоро. Но това може да се окаже проблем за връзката им, особено ако партньорът им не ги подкрепя. Ако сте в ситуация, в която трябва да правите постоянно жертви, за да имате любов, замислете се дали тази връзка е подходяща за вас. Заслужавате повече.

Знаци, че сте намерили точния партньор според психолози

Телец

Тази седмица ще ви бъде по-лесно да говорите за пари с любимия човек. Може да вземете общо решение, което се отнася за споделена инвестиция или пък нещо друго. Не е изключено и да има и правен въпрос, върху който ще трябва да се съсредоточите. Като цяло седмицата ще ви е позитивна.

Близнаци

Пълнолунието във вашия знак ще ви направи много по-емоционални и уязвими. Хубавото е, че с партньора ви ще можете спокойно да споделяте своите усещания. Въпреки че решенията могат да се основават повече на чувствата от ваша страна и на логиката от страна на половинката ви, все пак ще постигнете обща позиция. Необвързаните Близнаци може да си уредят среща с някого, който е по-възрастен или по-млад. Очакват ви приятни емоции.

Коментирай
2 rate up comment 0 rate down comment
.... ( преди 4 години )
kolko naprejenie v napisanoto , a v raina smetka sa mnogo mislene i kompromisi....edin sled drug ....
отговор Сигнализирай за неуместен коментар