Интимно

Любовен хороскоп за 9 – 15 декември

Интересна любовна седмица

08.12.2019г. / 10 49ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Рак

Сатурн и Плутон ще се изравнят с Венера във вашия партньорски сектор. В резултат на това Раците ще почувстват необходимостта да контролират всичко, което се случва между тях и половинката им. Емоционални реакции, заплахи... Има нещо във връзката ви, което изисква да бъде разрешено, за да продължите да я надграждате. Сега е моментът да го направите, за да се радвате на любовта си.

Черти от характера, които допринасят за щастлива връзка

Лъв

Тези от вас, които отскоро се срещат с някого и усещат, че нещата не са равнопоставени, ще бъдат готови за промени. Меркурий се премества във вашия сектор на романтиката, помагайки ви да си говорите за всичко с половинката. Разговорите ви ще бъдат задълбочени. Пазете личния си живот в тайна, дори от роднините, които може да се опитат да ви навредят.Тези от вас, които търсят нова любов, може да имат интересно запознанство.

Дева

Интензивен ще бъде любовният живот на Девите. Венера се движи през вашия сектор на романтиката, който носи нови възможности за запознанства. За обвързаните представители на зодията това означава по-приятни моменти. Позицията на Сатурн, Плутон и Венера, ще улесни задълбочаването на новите любовни връзки.

Коментирай
2 rate up comment 0 rate down comment
.... ( преди 4 години )
kolko naprejenie v napisanoto , a v raina smetka sa mnogo mislene i kompromisi....edin sled drug ....
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
Свободно време