Интимно

Какво впечатление правят отделните зодии на първа среща?

Всеки с качествата си

09.12.2019г. / 08 12ч.
Илияна Николова
Снимка: istock

Снимка: istock

Везни

Дори да не са особено заинтересувани от човека, с когото са на първа среща, Везните винаги проявяват дипломатичност и не разкриват неприятната истина без да преиграват. Везните са приветливи, усмихнати, с тях разговорът винаги тече като по вода. Неслучайно в повечето случаи биват потърсени и за втора среща. Тази зодия винаги знае как да прояви любезност, дори когато се налага тактично да отблъснат човека пред себе си.

5 нетърпеливи зодии, които взимат прибързани решения

Скорпион

Скорпионите впечатляват с откровените си сексуални намеци и внушения. Те демонстрират страстното си поведение още на първа среща, с което могат да привлекат и същевременно да отблъснат партньора си. Умеят да съблазняват и да разпалват атмосферата. Уверени са и рядко може да им се откаже.

Стрелец

Стрелците впечатляват със своя интелект и маниер, с който боравят с думите. Те са нестандартни личности и това си личи още от първия разговор. Загадъчни са и така разпалват любопитството на половинките си. Запознанството със Стрелците винаги е образователно, съблазнително и едновременно с това приключенско преживяване.

Зодии, подходящи за авантюра и сериозна връзка

Коментирай