Интимно

Какво впечатление правят отделните зодии на първа среща?

Всеки с качествата си

09.12.2019г. / 08 12ч.
Илияна Николова
Снимка: istock

Снимка: istock


Козирог

Козирозите харесват класиката. На първа среща те са консервативни и не се лигавят прекалено. Не се и опитват да изпъкнат изкуствено. Това просто им се отдава натурално, тъй като са личности с висок интелект. Ако търсите посредственост и обикновена връзка, Козирозите няма да ви вземат на сериозно и вероятно няма да ви потърсят за втора среща. Тази зодия не обича тривиалността въпреки консервативния си характер. Те са непредсказуеми и впечатляващи с комуникативните си умения и богатия набор от теми, по които могат да разговарят.

Водолей

Ако честността и искреността е най-добрата политика в комуникацията, то Водолеят я владее напълно. Това, което впечатлява най-много у тази зодия е способността ѝ неусетно да извади личните ви преживявания и емоции на показ. Събеседниците на Водолея биват омагьосани от него. С удоволствие разказват за живота си, дори неща, които не биха споделили на друг и това ги учудва. Не се учудвайте. Водолеите просто умеят да разговарят непринудено и жизнерадостно, което предразполага половинките им на първа среща.

5 зодии, които са особено предпазливи в любовта

Риби

Рибите имат дарбата да поставят усмивка на лицето ви, дори допреди малко да не ви е било до това. Те са сърдечни, искрени, забавни и много чувствителни. Тяхната чувствителност заразява и предразполага към задушевни и дълбоки разговори, които продължават с часове. Рибите имат невероятната способност да изслушват събеседниците си с истински интерес, което ги прави дълбоко ценени.

Коментирай
Свободно време