Интимно

Любовен хороскоп за 6 – 12 януари

Настъпват промени

05.01.2020г. / 15 19ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Предстои седмица, в която ще трябва да помислим върху нашата сигурност в любовта и връзката ни. Предстои и лунно затъмнение в знака на Рак. Много рядката връзка на Сатурн и Плутон в Козирог, ще направи невъзможно да игнорираме това, което е време да се промени в живота ни. Какво ви очаква в любовта, вижте в любовния ни хороскоп.

Овен

Венера ще помогне на Овните да видят възможностите в любовния си живот през очите на социалния си кръг. Някои от вас ще поискат и съвет от приятел по любовни въпроси. Може би това, което ще ви кажат няма да съвпада с вашите идеалистични възгледи за любовния ви живот. Всъщност ще може да повишите собствената си стойност и ще си напомните, че вашите странности и качества заслужават да бъдат оценени и да бъдете приемани с тях.

Телец

Представителите на зодия Телец ще се стремят към това да изразят своята индивидуалност и свобода, което ще доведе и до известен хаос в любовния живот. Уран ще окаже влияние върху вашия знак, след като беше ретрограден в продължение на няколко седмици. Ако досега сте се чувствали удобно, това може да се промени. На някои от вас ще се наложи да се освободят от ограничаващи вярвания. Това важи и за необвързаните Телци, които търсят любов. Готови сте на промени в любовния живот, дори на такива, каквито и не сте си представяли.

Коментирай