Интимно

Любовен хороскоп за февруари

Ще се радваме на романтика

29.01.2020г. / 09 42ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

През 2020-а година февруари ще има 29 дни, защото се намираме във високосна година. Не искаме да си признаем, но очакваме най-любовният месец в годината да ни донесе повече романтика от обикновено, а за някои и нова любов.

Какво ви очаква според зодията? Вижте в любовния ни хороскоп.

Зодия Овен

Представителите на зодията ги очаква прекрасен месец, благодарение на планетата на любовта Венера. Интензивни ще бъдат емоциите за тези от вас, които се намират в сериозна връзка. Ако имате проблеми в работата, време е да се освободите от тях и да се радвате на хармонията с любимия човек.

Необвързаните Овни могат да се погрижат за външния си вид. Вашият магнетизъм няма да остане незабелязан. Имате добри индикации за сключване на любовни партньорства. Въпреки това, те ще са повече за забавление, отколкото истинска любов.

Зодия Телец

Силно романтичен и чувствен месец ви очаква, уважаеми Телци. Приятните емоции ще са доминиращи във вашата връзка. Въпреки това, на моменти ще сте склонни да създавате конфликти, а е важно нивото на доверие във връзката ви да е високо.

През февруари, Марс ще диктува любовния ви живот. Венера може да ви изкуши и да се заблудите. Необвързаните ще имат редица възможности за формиране на любовни отношения.

Как да спасите връзката си, ако партньорът ви се изплъзва

Коментирай