Интимно

Любовен хороскоп за февруари

Ще се радваме на романтика

29.01.2020г. / 09 42ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Зодия Водолей

Водолеи, блясъкът ви ще омагьоса представителите на противоположния пол, без значение дали имате половинка до себе си или търсите такава. Венера ще ви помогне да разкриете вашите положителни черти. Месецът е подходящ за започване на спортна активност, за подобряване на хранителните навици.

Свързани статии

Любовта може да се окаже навсякъде, дори в работата или в кръга ви от познати. Обвързаните Водолеи ще положат усилия, за да се сближат още повече с половинката. Ако скоро сте започнали връзка, периодът е подходящ за обсъждане на важни въпроси. Уточнете се дали с половинката гледате в една посока за бъдещето.

Зодия Риби

Уважаеми Риби, време е да разширите хоризонтите си и да очаквате малко повече от любовта този месец. Юпитер ще ви направи по-смели и е възможно да се опитате да се сближите с човек, с когото досега не сте имали смелостта да го направите. Някои от вас може да създадат нова връзка с приятел или пък бивша половинка да се върне в живота ви. Обвързаните представители на зодията ще се радват на хармония, а някои и на новина за бебе.

Снимки: istock

Коментирай