Интимно

3 зодии, с които ще имате връзка, пълна с приключения

Ако търсите силни усещания, тези зодиакални знаци са подходящи за вас

06.02.2020г. / 14 18ч.
Илияна Николова
Снимка: istock

Снимка: istock

Близнаци

Близнаците често са нерешителни, но определено знаят едно нещо със сигурност – че обичат да се забавляват. Подобно на Овните, Близнаците са импулсивни, живеят за момента и са склонни да следват настоящите си прищевки и желания, а не да правят планове. Типично за двойствената им природа е, че никога не знаете какво да очаквате от тях.

Имате среща с Близнаци, мислите, че отивате на ресторант, но в последния момент те ви посрещат и ви казват, че трябва да стигнете до летището по най-бързия начин, за да не изпуснете полета. Близнаците са толкова непредвидими, че за човек, който не е склонен да понесе тази тяхна буйна природа, връзката би била немислима. Ако обаче търсите приключения, те са вашият човек.

Кой е вашият грях според зодията

Стрелец

Стрелците са авантюристи. Те обичат приключенията повече от всичко на света. Те са по-важни от кариерата и от семейството им. Затова, ако имате връзка със Стрелец, може би трябва да сте подготвени, че има вероятност да сте на второ място. Приключенията са основният двигател на живота на Стрелеца.

Неизчерпаемата им енергия трудно може да бъде опитомена. Те взимат импровизирани решения на момента и не се колебаят дълго да направят следващата крачка. Обикновено не обичат да бъдат дълго време обвързани, но ако открият достатъчно интересна личност, която да им импонира на непокорния и буен дух, те се отдават изцяло. Родените под знака на Стрелеца са щастливи, когато се намират в неизвестни територии и неизследвани води. Ако си падате по пътешествията без карта, Стрелецът е вашият партньор.

Мъжете от тези 4 зодии са най-подходящи за съпрузи

Как всяка зодия показва любовта си към партньора

6-те най-талантливи зодии, на които всичко им се отдава

Коментирай