Интимно

Любовен хороскоп за 17 – 23 февруари

Очаква ни интересна любовна седмица

16.02.2020г. / 11 37ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Тази седмица предстоят интересни космически събития – ретрограден Меркурий и новолуние в знака на Риби. От една страна може да имаме проблеми в комуникацията, а от друга да станем по-състрадателни, открити и прощаващи. Ще трябва да се уверим, че наистина отсрещната страна заслужава нашата любов. Повече за това какво ви очаква според зодията, вижте в любовния ни хороскоп. 

Какво означава да имаш отбягващ стил на обвързване?

Овен

През тази седмица представителите на зодия Овен ще научат важен урок за любовта. Понякога се случва да бъдете заслепени от нея и това да попречи на вашата преценка. В желанието си да обичате от душа, не искате да видите някои недостатъци на личността, които не са за подминаване. Искайки да получите любов, сте готови да оправдаете другия, начина по който се отнася с вас. Е, тази седмица, урокът за някои неща в любовта няма да закъснее.

Телец

Телци, най-погрешното, което можете да направите тази седмица, е да потърсите съвети от приятел за любовния си живот. Това може много да ви обърка, а не забравяйте, че тази седмица Меркурий навлиза в ретроградна фаза. Марс ще бъде в перфектна връзка с Уран, който ще окаже влияние на вашия знак. Това означава, че ще получите отговорите на въпросите, които търсите от ситуации с въпросната личност, която ви вълнува.

Коментирай