Интимно

Любовен хороскоп за април

Вълнуващ месец за любовта

02.04.2020г. / 18 36ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Април идва различен, но и вълнуващ по отношение на любовта за някои представители на зодиака. Ще търсим своята сродна душа, ще премисляме своите нужди във връзката. Какво ви очаква според зодията, вижте в любовния ни хороскоп.

Овен

Месецът ще бъде благоприятен за онези, които активно търсят своята половинка и сродна душа. Звездите ви съветват да обръщате колкото е възможно повече внимание на хора, които са в близкото ви обкръжение. Бъдете общителни, позитивни, за да ви забележат. Възможно е да стартирате нови взаимоотношения, които да се развият в дълготрайна връзка. Ако вече имате партньор, опитайте се да му отделяте повече внимание и бъдете искрени в разговорите си с него.

Страховете, които ни делят от любовта

Телец

През април, представителите на зодията, определено ще имат нужда да се раздвижат, да направят нещо ново за себе си. И точно по този начин може да срещнат своята половинка. Въпреки това, звездите ви съветват да се водите от разума, а не от чувствата. Страстните и бързо развиващите се взаимоотношения, може да се окажат нетрайни. Обвързаните Телци могат да имат един незабравим месец, ако не забравят да бъдат по-отдадени и креативни в любовта. Възползвайте се от положителните вибрации.

Коментирай