Интимно

Всяка връзка има своята зодия – каква е вашата?

Когато една любов се ражда, това се случва под определен зодиакален знак

26.05.2020г. / 14 19ч.
Илияна Николова
Снимка: istock

Снимка: istock

Везни (23 септември – 22 октомври)

Връзките под знака на Везни са или партньорство с грандиозно бъдеще и много щастие, или пълен провал, обречен на вражда. Везните управляват както любовта, така и войната. Всичко зависи от това как двамата балансирате кантара заедно. Това би могло да бъде мечтаното партньорство, ако е основано на равни начала, ако и двамата работите еднакво в него и ако е лишено от предразсъдъци. Ако някой от вас обаче някога наруши любовните закони, надали ще си простите лесно.

6 от най-критичните зодии в зодиака

Скорпион (23 октомври – 22 ноември)

Това е изключително физическа връзка, базирана на докосването. През цялото време изпитвате нужда да държите ръцете си, да се докосвате, сексуално привлечени сте един от друг до такава степен, че не можете да се откъснете. Ако останете заедно, работата или паричната състоятелност могат да отнемат част от тази енергия. Двойките под знака на Скорпиона умеят да създават заедно, да печелят, да се справят с трудни ситуации, но могат и да жилят както другите, така и помежду си.

Как да пробиете емоционалните стени на всяка зодия?

Стрелец (23 ноември – 21 декември)

Партньорите от връзка под знака на Стрелеца нямат нужда от приключенски филми, за да се разнообразят. Животът им е такъв и без това. Те се наслаждават на приключенията заедно, търсят ги или приключенията сами ги намират. Никога не ви е скучно. Страстта е навсякъде около вас. Във всяка удобна минута избирате да изчезнете от града, понякога дори без да кажете къде отивате. Обичате да се потапяте в дивата природа и да изключвате телефоните си. Ако ви дойде наум да се преместите в друга държава, няма да ви отнеме много време да вземете решението.

От какъв партньор се нуждаете според зодията

Коментирай