Интимно

5 зодии, които се влюбват в потенциала на партньора си, не в него

Какво означава това?

10.06.2020г. / 15 46ч.
Илияна Николова
Снимка: istock

Снимка: istock

Зодията разкрива защо попадате на неподходящи мъже в любовта (част втора)

Стрелец

Стрелецът много често поставя прегради между себе си и партньорите си. Когато става въпрос за любов, Стрелците са трудно доверчиви и в стремежа си да се предпазят много често остават твърде дистанцирани от партньорите си, което им пречи да ги опознаят. Така си изграждат погрешни представи и се влюбват в потенциала на партньорите си, не в самите тях. Нерядко се чувстват измамени и намразват половинките си. А всъщност те самите са си изградили собствени фантазии за образа им, който след това ги е разочаровал. Стрелците са много умели, когато се отнася до това да скрият истинската си същност. Затова подсъзнателно те не могат да допуснат, че някой би бил по-умел в това отношение от тях и често приемат твърде буквално образа на половинките си, докато не ги опознаят.

Двойки зодии с дълбока емоционална връзка

Близнаци

Близнаците имат талант да виждат хората такива, каквито им се ще да бъдат. Те не са такива в действителност, а на Близнаците им трябва доста време, докато осъзнаят това и се разочароват в крайна сметка. Тяхната въздушна природа ги кара да не се задълбочават особено в анализа на партньорите си. Те действат импулсивно. Мигновено се влюбват и придават всички божествени качества на половинките си, като ги смятат за перфектни. Близнаците имат достатъчно високо самочувствие, че ще успеят да манипулират партньора си и да го накарат да се държи и мисли по начина, който те искат от него, за да го направят идеалния партньор.

Как всяка зодия се справя с отхвърлянето

Рак

Ракът прави едно и също всеки път – влюбва се и превръща любимия си човек в най-добрата възможна версия, за която мечтае. Тази версия е по-скоро това, за което Ракът мечтае, а не това, което е партньорът му в реалността. Той прави това с партньорите си, с приятелите си, с всички. Ето защо и толкова често се чувства разочарован и предаден. Ракът вярва, че с постоянство и корекции ще накара човека до себе си да се промени. Той използва и комплименти като част от стратегията си за насърчаване на посоката, в която иска партньорът му да се развива. Много често Раците не осъзнават, че упражняването на допълнителен натиск върху партньорите им оказва доста вредно влияние върху отношенията им и драстично ги отдалечава от щастието.

4 зодии, които се раздават най-много в леглото

Коментирай
Здраве и красота