Интимно

6 зодии, с които е трудно да имаш връзка

Истинско предизвикателство

18.06.2020г. / 12 19ч.
Аз жената
Снимка: istock

Снимка: istock

Водолей

За Водолеите е трудно да бъдат искрено съпричастни към проблемите и трудностите на другите хора. Емоциите на партньорите им често са на втори план за сметка на техните собствени. С течение на времето това пречи на половинките им, които все по-осезаемо усещат незаинтересоваността на Водолея към техните чувства и терзания. Още по-дразнещото е, че самите Водолеи изискват съпричастност и уважение на чувствата им от страна на партньорите им. Така често несъзнателно превръщат връзките си в еднопосочна улица, водеща към тях.

Двойки зодии с дълбока емоционална връзка

Не че Водолеят не се интересува изобщо от чувствата на близките си и партньора си. Той просто изпитва неловкост и не знае как да реагира, как да се държи, ако стане свидетел на гневен изблик, на плач, на нервно признание или емоционално споделяне на болка. Водолеят предпочита да каже нещо приемливо за ситуацията и след това просто да излезе от стаята.

Скорпион

Скорпионите обичат страстно, но и мразят унищожително. Всъщност, понякога партньорите им си мислят, че Скорпионът ги мрази заради неговото отвратително поведение, но това не е така. Погрешната представа идва от поведението им, което е трудно за тълкуване и кара човек да се пита къде е сгрешил.

Скорпионите ревнуват много болезнено. Привързват се силно към половинките си и тяхната патологична ревност може да унищожи всяка връзка. Те са много чувствителни, когато биват отхвърляни и напускани, което ги кара да проявяват силни ответни реакции. Често предпочитат те да сложат край на връзката, вместо да бъдат зарязани.

Как всяка зодия се справя с отхвърлянето

Свързани статии

Много е трудно да достигнете до корена на проблемите на Скорпиона. Той е майстор в прикриването на същността си, на проблемите си, на това, което го вълнува истински. Много често даже човек се чувства сякаш не е познавал партньора си Скорпион, когато го види в друга светлина. Тази зодия умее да задържа истинските си чувства. Знае как да бъде потаен.

Риби

Рибите са изключително чувствителни. Лесно се нараняват, затова опитът ги учи да се затварят все по-дълбоко и по-дълбоко в себе си. Това прави опознаването им истинско предизвикателство за всеки следващ техен партньор. Да имаш връзка с Риби е много трудно. Трябва да си особено внимателен, за да си сигурен, че няма да настъпиш болезнена рана, която да отприщи лавина от емоции.

5 цинични зодии, които винаги виждат негативната страна

Рибите са много песимистични. Те често се чудят дали изобщо си струва да полагат усилия, ако видят, че нещата във връзката са трудни. Веднъж наранени, Рибите стават подозрителни, ревниви и нерационални към партньорите си.

Коментирай
1 rate up comment 0 rate down comment
РАЗОЧАРОВВАН ( преди 3 години )