Интимно

Как всяка зодия се справя с любовните драми

Проблемите, конфликтите и споровете във връзките са пречка, с която всеки зодиакален знак се справя по свой начин

21.06.2020г. / 09 04ч.
Аз жената
Снимка: istock

Снимка: istock

Везни

Драмата, особено в любовта, е нещо, което Везните всячески избягват. Ако имате връзка с Везни можете да бъдете сигурни, че бързо ще намерят смислено и логично решение на проблемите във връзката без скандали и драми. Тази зодия е експерт в дипломацията и винаги намира начин да се помири с партньора си и да потуши огъня. Балансът е всичко за Везните. Те умеят да лавират и да възстановяват отношенията си, дори когато изглеждат безнадеждни. Успяват да откриват начин за решаване на проблемите, който важи и за двамата партньори.

Как да пробиете емоционалните стени на всяка зодия?

Скорпион

Скорпионите имат тъмна страна и тя бива видяна от техните партньори, когато се стигне до проблем или някаква любовна драма. Не се страхуват от конфликти в отношенията и връзките си. Стремглаво влизат в пререкания и докрай защитават тезите си, убеждавайки партньорите си колко са сгрешили. Умеят да вменяват вина. Често не могат да бъдат обективни, което пречи на истинското разрешаване на проблемите. Скорпионите са ръководени от страстта, която владее сърцето им и това пречи на обективната им преценка. Решенията им често са ексцентрични и необмислени. Нараняват партньорите си, в някои случаи дори нарочно.

Стрелец

Стрелците са оптимисти по природа. Те са чудесна комбинация от авантюризъм, способност за трезво решаване на проблемите и прагматичност. Умеят да решават проблемите в любовта сякаш разрешават правен казус. Това понякога дразни половинките им, които се чувстват като предмет, а не като личност. Стрелците не искат драма в живота си. Това им носи негативизъм, който те не понасят. Предпочитат да решат всички проблеми в зародиш, дори преди да са възникнали, ако е възможно.

Какво означава любовта за всяка зодия

Коментирай