Интимно

Как да си върнете партньора след раздяла според зодията му

Всеки зодиакален знак крие индивидуален път към своето сърце, когато е бил наранен или отхвърлен в любовта

25.06.2020г. / 16 46ч.
Аз жената
Снимка: istock

Снимка: istock

Разделите са болезнени и трудни. Преминаването през тях е процес, който оставя много болка и рани, а понякога ни кара и да осъзнаем, че сме допуснали грешка. Ако сте решили да опитате отново да се съберете с партньора си, трябва да имате предвид неговата зодия. Различните зодиакални знаци реагират по свой начин на молбите за втори шанс. Ето как да си върнете любовта според зодията на партньора ви.

6 зодии, с които е трудно да имаш връзка

Овен

Спечелването обратно на сърцето на Овена не е невъзможно, стига да знаете пътищата към него. Трябва да изиграете всичките си ходове правилно. Овните са уязвими, когато веднъж са били наранени. Ако сте скъсали по ваша вина или вие сте инициирали раздялата, Овенът ще се нуждае от много убеждаване, че втория път всичко ще бъде наред. Тази зодия не се разпада лесно, поне не и видимо. Трябва да сте много сериозни и искрени, за да спечелите Овена отново. Най-важното е да му дадете време и пространство. Бъдете постоянни в доказването на добрите си намерения.

Телец

Ако се опитвате да спечелите отново Телец, не трябва да забравяте да използвате логиката, не въображението си. Телците не искат романтика и преструвки. Те държат на искреността. Искат да са сигурни, че втория път всичко ще бъде наред. В противен случай трудно можете да си върнете Телец, който веднъж е изгубил доверие. Нужно е време, за да стигнете отново до сърцето на Телеца, ако изобщо успеете.

5 зодии, които се влюбват в потенциала на партньора си, не в него

Близнаци

Вероятността Близнаците да скъсат с вас най-често е защото им е доскучало. Тази зодия се отегчава изключително бързо. Най-важното нещо, което трябва да направите, за да си върнете Близнаци, е да сте различни, непредсказуеми, интересни. На тях не трябва да им е скучно, за да се решат да опитат втори път. Изразявайте чувствата си. Близнаците обичат комуникацията, особено ако им е интересна, затова се постарайте да вербализирате добре чувствата си.

Коментирай