Интимно

Как да си върнете партньора след раздяла според зодията му

Всеки зодиакален знак крие индивидуален път към своето сърце, когато е бил наранен или отхвърлен в любовта

25.06.2020г. / 16 46ч.
Аз жената
Снимка: istock

Снимка: istock

Рак

Няма значение дали раздялата ви с партньор от зодия Рак е протекла бурно, със скандали или приятелски. Раците ще бъдат безкрайно наранени и тъжни при всички обстоятелства. За да спечелите отново сърцето на зодия Рак ще трябва да сте много упорити и да си отделите много време. Важно е да докажете, че не сте егоисти и че искрено желаете любовта на Рака отново. Изслушвайте го и му давайте подкрепа и време. Това ще го накара да ви се довери пак след раздялата.

Всяка връзка има своята зодия – каква е вашата?

Лъв

Лъвовете вярват, че всяко извинение трябва да идва с подобаващ подарък и целувка. За да го спечелите отново трябва да сте ласкателни, да го ухажвате, убеждавате и боготворите. Скъпите подаръци обаче не са гаранция, че Лъвът ще ви каже отново „да“. Той може да приеме подаръците и да ви затръшне вратата. Трябва да сте много настоятелни и да го умолявате да се върне при вас, докато гледате как върти очи. Спечелването на сърцето на Лъва може да изглежда невъзможно, но не е така.

Месечен хороскоп за юни

Дева

Външната обвивка на Девата е много твърда. Тя се втвърдява допълнително след раздялата. Подгответе се с много търпение и упорство, за да я пробиете отново. Дори Девата все още да има чувства към вас, няма да си го признае първа. Ще се цупи много дълго време, ще се прави на незаинтересувана към вас, сякаш сте вече затворена страница. Няма да реагира положително нито на плач от ваша страна, нито на израз на емоции. Най-лесно ще си върнете Девата отново, ако се ангажирате дълбоко с нейните проблеми, с нейните разбирания за връзката и представата ѝ за бъдещето. Когато нещата се случват по начина на Девата, всичко става по-лесно.

Коментирай