Интимно

Как да си върнете партньора след раздяла според зодията му

Всеки зодиакален знак крие индивидуален път към своето сърце, когато е бил наранен или отхвърлен в любовта

25.06.2020г. / 16 46ч.
Аз жената
Снимка: istock

Снимка: istock

Везни

Везните мечтаят за голямата изпепеляваща любов. Ако връзката ви е приключила, шансът да си върнете Везните е да им докажете, че вие сте любовта, която търсят в живота си. Те ще претеглят плюсовете и минусите, ще се чудят, ще премислят, но ако отсъдят във ваша полза, ще се върнат при вас. Везните са от зодиите, които не затръшват вратите си завинаги. Те винаги допускат, че втори шанс е възможен, дори ако са били наранени. Въпреки това ще трябва да положите доста усилия. Покажете, че ги уважавате и цените като личност. Везните обичат да бъдат разглеждани като специален индивид, а не просто като поредния партньор, който ще отхвърлите.

Зодията ви разкрива защо попадате на неподходящи мъже (част първа)

Скорпион

За да спечелите обратно Скорпиона трябва да сте много търпеливи и да сте склонни да загърбите достойнството си. Ако сте сигурни, че обичате Скорпиона, тогава не се отказвайте. Ако не сте сигурни, подгответе се за силно ужилване. За да спечелите обратно сърцето му, трябва да сте много искрени, много честни и въоръжени с много сили, за да понесете всичките му критики. Скорпионът ще се постарае да ви убеди колко голяма грешка сте направили, като сте прекратили връзката си първия път.

Стрелец

Ако искате да се съберете отново с партньора си от зодия Стрелец, трябва да сте подготвени да очаквате нов човек. Стрелците обикновено не таят лоши чувства. Не изразяват и не натякват недоволството си. Стрелците не обичат драмата и приемат нещата с равнодушие. Ако сте се разделили, значи така е трябвало да стане. Ако нещата вървят към събиране, това също е добре дошло за тях, стига да имат все още чувства и стига да виждат желанието във вас. За да ви провърви този път е важно да започнете всичко отначало и да не правите същите грешки като преди.

Зодията разкрива защо попадате на неподходящи мъже в любовта (част втора)

Коментирай