Интимно

Как да си върнете партньора след раздяла според зодията му

Всеки зодиакален знак крие индивидуален път към своето сърце, когато е бил наранен или отхвърлен в любовта

25.06.2020г. / 16 46ч.
Аз жената
Снимка: istock

Снимка: istock

Козирог

За да си върнете Козирога трябва да използвате мозъка си, не сърцето си. Когато за първи път сте се доближили до партньора си от зодия Козирог, спечелването му вероятно не е било лека задача. Втория път ще е още по-трудно. Козирозите са злопаметни и помнят всички начини, по които сте успели да ги нараните. Ако проявите слабост, молите го и плачете, най-много да го отблъснете с глезотиите си още повече. Ще трябва да проявите прагматизъм, смисленост в аргументите, както и преди всичко да покажете уважение. Ако сте стриктни и лоялни, това ще ви донесе много повече позитиви, отколкото молбите за прошка и сълзите.

Двойки зодии с дълбока емоционална връзка

Водолей

За да спечелите обратно Водолей ще трябва да отидете при него с напълно отворени и разголени сърце и ум. Водолеите знаят много добре, че са труден характер. Те обаче харесват вторите шансове. Стига да им покажете, че ги обичате, те с радост биха опитали отново с вас. Ще трябва да им покажете, че ги заслужавате. Те имат особено високо мнение за себе си и искат да бъдат третирани като специални. Общувайте повече, защото Водолеите обожават комуникацията и разсъжденията на дълбоки теми. Харесва им да развиват тезите си за живота и мъдростта. Ще ги спечелите, ако влезете в този тон. Давайте им повече пространство и те ще ви отвърнат с много любов.

Как всяка зодия се справя с отхвърлянето

Риби

Рибите са чувствителни. Те карат партньорите си да мислят, че могат да си играят с тях, но това не е така. Хлъзгави са и не престават да изненадват половинките си. Може да сте убедени, че ще ви отвърнат с „да“, когато ги помолите да се съберете отново, но в повечето случаи грешите. Веднъж изгубили доверието, Рибите се връщат много трудно при човека, който ги е наранил. За да ги спечелите отново ги изслушвайте, проявете интерес към чувствата и вълненията им, разкрийте емоциите си без задръжки и маски. Искреността и дълбокото отваряне на сърцето е единственият път, по който ще си върнете Риби.

Коментирай