Интимно

Кои зодии са независими във връзките и кои не?

Някои зодиакални знаци се нуждаят от партньор, от внимание и от повече грижи, отколкото други, които предпочитат да са по-независими в живота

03.07.2020г. / 10 33ч.
Аз жената
Снимка: istock

Снимка: istock

Телец

Телецът е търпелив и спокоен. Рядко ще го видите да се ядосва, дори да кипи отвътре. Трябва да се случи нещо наистина грандиозно, за да ги извади от равновесие. Те имат нужда да са винаги прави, да са винаги обичани и уважавани. Изискват го от партньорите си. Обичат да им се възхищават. В много случаи това тяхно поведение дразни и отблъсква, но те не си дават сметка за това. Доверяват се на хората, но не веднага. Нужни са им много доказателства, докато се доверят напълно. Ревниви са, което ги прави уязвими. Въпреки че са зодия със стабилни рога, те не са особено независими. Нуждаят се от постоянна опора от партньора си, за да се чувстват уверени.

Тест: Каква любов ви очаква според зодията

Дева

Девите не изглеждат чак толкова нуждаещи се, колкото всъщност са. Те могат да са изключително самостоятелни и независими, но се ужасяват, ако партньорът им не ги дарява с възхищение и одобрение. Ако не се чувстват оценени започват да драматизират и да изискват комплименти, признание и внимание. Девите отвръщат на партньорите си със същото, обсипват ги с внимание и грижи, както и похвали. В същото време могат да са и много независими, да взимат самостоятелни решения, да функционират като отделна личност извън връзката.

5 зодии, които са особено предпазливи в любовта

Скорпион

През повечето време Скорпионите не са толкова нуждаещи се, но ако инвестират време и енергия в човек, който не отвърне със същото на любовта им, могат да станат дори обсебени. Когато Скорпионът вложи всичко от себе си в една връзка, той очаква да получи цялото внимание и любов на света. Тези свръхочаквания ги карат да се държат по много неподходящ начин. Ако се почувстват застрашени започват да стават агресивни, нападателни, язвителни. Те не мислят за себе си като за нуждаещи се и зависими от партньорите си, но всъщност често е така. Понякога са толкова вглъбени в това да доминират над партньорите си, че ги плашат с поведението си.

Как всяка зодия се справя с отхвърлянето

Коментирай