Интимно

Кои зодии са независими във връзките и кои не?

Някои зодиакални знаци се нуждаят от партньор, от внимание и от повече грижи, отколкото други, които предпочитат да са по-независими в живота

03.07.2020г. / 10 33ч.
Аз жената
Снимка: istock

Снимка: istock

Близнаци

Близнаците, като смес от две личности в едно, са комбинация от независимост и нужда от внимание и закрила. Дължи се на двойствената им природа, която се проявява във всичко. Те не искат да бъдат дълбоко обвързани, но от друга страна не искат и да са игнорирани. Обичат свободата си, но и не обичат да са необвързани твърде дълго. Постоянното им лутане между различните им желания обърква партньорите им и често затруднява дълготрайността на връзките им. Обичат да правят неща самостоятелно, но и обожават да има при кого да се прибират. Харесва им мнението им да бъде чуто. Могат да са и хапливи към партньорите си, което предизвиква тревога у тях.

5 зодии, които не се интересуват от чуждото мнение

Лъв

Лъвовете са убедени, че са независими, но те са изцяло зависими от комплиментите и обожанието на партньора си. Нуждаят се от неговото внимание през цялото време. Те трябва да са лидери, но ако няма кой да ги гледа с обожание като истинска рок звезда, всичко губи смисъл. Лъвовете имат отчаяна нужда да виждат възхищението в очите на любимия си човек. Тогава те са на крилете на щастието. Неприятно им е да бъдат дълго време сами и необвързани. Обичат да има за кого да се грижат и харесват да бъдат обгрижвани в замяна. Умеят да се оправят и сами в живота. Жънат успехи като индивидуални личности, но нещата им вървят далеч по-добре с подкрепата на най-близкия човек.

Каква майка сте според зодията?

Козирог

Козирозите се чувстват идеално в собствената си компания. Често са си самодостатъчни. Но когато поемат ангажимент към някого, те могат да се превърнат в нуждаещи се и не толкова сигурни, колкото иначе излъчват. Сякаш стават несигурни, ако партньорът им не ги обгрижва достатъчно. Ревнуват, съмняват се, имат нужда от доказателства за любов. Страхуват се от предателство. Семейството е много важно за Козирога, но той никога не взима прибързани решения. Предпочита да изгради бавно и методично живота си с някого преди да му се довери напълно. Козирозите са царе на малките стъпки, които правят внимателно и с дълго обмисляне.

Коментирай