Интимно

Кои са най-контролиращите зодии

Силни характери, стремеж за налагане или пък пълна свобода - какви са зодиакалните знаци във връзките си?

07.07.2020г. / 17 05ч.
Аз жената
Снимка: istock

Снимка: istock

Телец

Телците не са вманиачени в контролирането на партньорите си, но са много упорити и инати, което понякога граничи със стремежа за контрол и налагане. Инатът им може да дойде в повече за някои хора с по-нисък праг на търпимост. Телците налагат възгледите и убежденията си. Понякога са склонни да не мръднат с часове от позицията си, за да накарат човека срещу тях да приеме мнението им.

10 признака на контролиращия партньор

Дева

Девите са трудолюбиви и винаги имат поглед върху нещата, имат свое мнение, което смятат за единствено. Това води до моменти, в които проявяват желание за контролиране. Провалът за Девата не е опция без значение дали става дума за връзка или работа. Те са методични, мислят и действат логично по строго предначертан план. За да съставят този план те са премислили всичко. Знаят колко усилия са положили и именно заради това всячески налагат своите начини на партньорите си, смятайки ги за верни и задължително правилни.

Най-лошите любовни комбинации според зодиака

Овен

Овенът е много силен, така че може да контролира всичко и всички в различни ситуации. Той е лидер по рождение и умее инстинктивно да се справя със ситуацията и конкуренцията. Но когато не е в конкурентна обстановка, Овенът не се отнася контролиращо спрямо другите, особено към партньора си. Динамични и бързи по натура, Овните нямат време да се занимават с дреболии. Обичат да внасят своя принос в живота на другите, но не го налагат на всяка цена.

Коментирай