Интимно

Кои са най-контролиращите зодии

Силни характери, стремеж за налагане или пък пълна свобода - какви са зодиакалните знаци във връзките си?

07.07.2020г. / 17 05ч.
Аз жената
Снимка: istock

Снимка: istock

Близнаци

Близнаците не са особено контролиращи. Ако са, то това ще бъде по отношение по-скоро на собствения им живот, отколкото на живота на партньора им. Те са динамични личности, които постоянно сменят мнението си, интересите си, отношението си към даден човек заради многостранната си природа. С тази конфликтна и противоречаща си природа те лесно губят във вземането на решения, които оставят на партньора си.

Мъжете от тези 3 зодии разтопяват женското сърце

Рак

Раците са чувствителни и рядко упражняват контрол на любимите си хора. Те предпочитат да бъдат ценени и обичани, отколкото да налагат това насила. Когато се почувстват самотни и заплашени обаче могат да станат контролиращи, но не по силов начин, а като накарат партньора им да ги съжалява и да им се притече на помощ.

7 контролиращи женски действия, които мъжете мразят

Везни

Везните контролират само когато не искат да бъдат сами. През останалото време те са по-скоро незаинтересовани, отколкото със стремеж да контролират партньора и живота си. Това им желание може да се прояви само в определени моменти и в аспекти, които те смятат за важни. За останалото не се вглъбяват особено и дават свобода на партньорите си. Импулсивни и гъвкави са като натюрел.

Коментирай
Свободно време