Интимно

Кои са най-контролиращите зодии

Силни характери, стремеж за налагане или пък пълна свобода - какви са зодиакалните знаци във връзките си?

07.07.2020г. / 17 05ч.
Аз жената
Снимка: istock

Снимка: istock

Водолей

Водолеите през по-голямата част са в хармония със себе си и се интересуват повече от интелектуални теми, отколкото от контрол на партньора си. Водолеят дори е склонен да даде пълна свобода, граничеща с непукизъм, защото смята, че партньорът му трябва да е благодарен, че има връзка с него. Тази склонност към надменност често кара Водолеите да се държат като златна купа, като първа награда за партньора си. Не се опитват да контролират, а по-скоро обичат свободата си.

Според зодията: Какво мъжете намират за привлекателно и отблъскващо?

Риби

Рибите са любовници, а не бойци. Те мразят някой да ги контролира, затова и самите те предпочитат да не го правят. Рибите вярват, че само с любов и духовно свързване можеш да накараш някого да те обича, затова не виждат смисъл в контролиращото поведение. Те се съсредоточават повече върху преживяванията в живота такъв, какъвто е, а не какъвто би могъл да бъде.

Всяка връзка има своята зодия – каква е вашата?

Стрелец

Стрелците обичат свободата си най-много от всичко в живота, затова и не се натискат да контролират половинките си. Те ще направят всичко по силите си, за да не бъдат контролирани от него по какъвто и да е начин, затова самите те не го правят. Ако искат нещо да се случи по техния начин по-скоро ще използват безмилостна критика, от която партньорът им да се засрами и да преосмисли действията си.

Коментирай