Интимно

4 зодии, които обичат секса за една нощ

Кои са тези страстни любовници, обичащи приключенията без ангажименти

08.08.2020г. / 13 48ч.
Аз жената
Снимка: istock

Снимка: istock

Скорпион

Скорпионите са едни от най-големите почитатели на секса за една нощ. Те са влюбени до уши в себе си и рядко могат да изпитат силни искрени чувства към друг човек. Затова са големи почитатели на неангажиращите еднократни връзки. Доставят им удоволствие без да объркват и усложняват живота им. Сексът за една нощ е типично проявление на тъмната страна на Скорпиона, която заема голяма част от личността му. Ако вие сте секси и привлекателни, и се намирате в компания от много хора, сред които има Скорпион, бъдете сигурни, че ще бъдете старателно и агресивно ухажвани, докато не се предадете.

Защо е лесно да се влюбиш в жена от зодия Скорпион

Скорпионите са комбинация от страст, приключения, горещи и шеметни връзки без обвързване, които лесно успяват да съблазняват с чара си. Те са идеалната свалка за една нощ, защото са една от най-авантюристично настроените зодии.

Свързани статии

Козирог

Козирозите правят едни от най-шеметните еднодневни любовни връзки. Никога няма да ви оставят, ако са ви набелязали като страстна цел. Ще ви изпратят съобщения, ще ви изпратят дори кола, която да ви вземе и да ви доведе в тяхното любовно царство. Преди да сте се опитали да откажете, ще се озовете в тяхната прегръдка в ергенската им квартира за забавления. Козирозите не се срамуват и страхуват да кажат онова, което мислят. Директни са и ще ви обстрелват със съблазнителни изречения, докато не се поддадете на изкушението.

6 зодии, които приемат срещите прекалено сериозно

Бъдете сигурни, че Козирогът няма да ви даде годежен пръстен скоро, ако изобщо ви е поканил на втора среща. Той се нуждае от повече време, за да се увери в това дали има чувства. А дотогава той предпочита да залага на секса за една нощ, който му носи удовлетворение и го държи далеч от стреса на връзките. Не забравяйте, че вие вероятно не сте единственият контакт в списъка му с телефони за еднократни забавления.

Коментирай