Интимно

Коя е идеалната любовна половинка за всяка земна зодия?

Какви са по характер земните знаци Телец, Дева и Козирог

17.07.2020г. / 14 31ч.
Илияна Николова
Снимка: istock

Снимка: istock

Дева

Девите имат много строго пазени граници, които бранят с цената на всичко. В тези граници влизат семейството, половинката им, мечтите и целите им. Ако някой си позволи да накърни тези граници ще съжалява.

6 зодии, които приемат срещите прекалено сериозно

Някои от слабите им черти включват лесно стресиране, твърде агресивна критичност, понякога и срамежливост. Пред каквито и предизвикателства и проблеми да са изправени обаче, Девите остават верни на семейството и близките си. За тях честта е от голямо значение.

Девите по природа са интроверти. Лесно се раздават за другите, но също така лесно се и разочароват, защото не получават същото. Чувствителността и прозорливостта им често ги кара да се чувстват разочаровани от хората и живота. Трудно откриват любовна половинка, защото имат много строги критерии.

Защо е лесно да се влюбиш в жена от зодия Везни

Девите са изключително внимателни към детайлите. Перфекционисти са и не се задоволяват с малко. Искат всичко да е идеално изпипано, както в работата, така и в личния си живот.

Любовна съвместимост с Телец, Рак, Скорпион, Козирог

Козирог

Козирозите са много здраво стъпили на земята. От всички земни зодии те са може би най-големите прагматици, които не се задоволяват с мечти и блянове, а предпочитат да действат по най-удачния начин. Имат склонността да планират добре живота си и да премислят ходовете си. Споделят най-тежките и съкровени емоции единствено с най-близките си хора, които смятат за скъпи и ценни.

Защо е лесно да се влюбиш в жена от зодия Козирог?

Козирозите имат амбициите да постигнат възможно най-стабилния живот във всичките му аспекти. Едни от слабите им и негативни черти са склонността към контролиране на другите, както и постоянното недоволство, заради което трудно откриват дългосрочни партньори в любовта.

Тъй като Козирозите държат същинските си емоции вътре в себе си, околните много често си изграждат коренно различна представа за личността им. Те изглеждат апатични към другите, склонни към неглижиране на чуждите емоции и вълнения. Нерядко демонстрират и незаинтересуваност в общуването, ако сметнат, че някой им е неприятен. Ако сте влюбени в Козирог, ще трябва да се въоръжите с много търпение и разбиране, защото това е придирчива зодия с амбиции. Те са родени лидери, които имат навика да се съсредоточават прекалено в кариерата си за сметка на личните отношения.

Любовна съвместимост: Телец, Дева, Скорпион, Риби

Коментирай