Интимно

Какво можете да разберете за мъжа от връзката с майка му

5 типа връзки между майка и син, които подсказват каква личност е партньорът ви

16.08.2020г. / 11 26ч.
Илияна Николова
Снимка: istock

Снимка: istock

3. Той открито мрази майка си

Такива типове мъже са доста опасни. Те са неверни. Имат склонност да изневеряват. Обикновено майките на такива типове мъже са ги разочаровали сериозно в детските им години, което поставя у тях траен белег на ненавист и тотална липса на доверие в жените. Често такива мъже са хитри, предприемчиви, добри бизнесмени с успешни кариери, но с дълбоко недоверие към половинките си вследствие на отровните отношения с майките си.

Съветите, които всяка майка трябва да предаде на сина си

Ако в началото си мислите, че той не е мамино синче, щом открито говори за недостатъците на майка си, грешите. Очаквайте такова отношение и към вас при най-малката ви грешка, която той не одобрява.

4. Страхува се да не разочарова майка си

Всеки човек иска родителите му да се гордеят с него. Когато обаче това диктува живота и взимането на решения не е добре. Партньорът ви има силен страх да не разочарова майка си, той може с лекота да ви зареже, ако тя не ви хареса или одобри. Това може да последва при взимането на всякакви решения от негова страна, особено по отношение на връзката му с вас.

3 забранени фрази от майки към синове

Такъв тип мъже са склонни към прикритост, подлост, неискреност. Поемането на рискове при тях е почти сведено до нула, освен ако майка им не е съгласна. Такива мъже не обичат конфронтациите и се страхуват от тях. Затова предпочитат да действат скришом от половинката си, за да не си докарат неприятности. Неискреното поведение е препъникамък за всяка връзка. Тайните, криенето, несподелянето са основа за конфликти в бъдеще.

5. Майка му е най-добрият му приятел

Такава връзка между майка и син обещава да сте открили един уверен мъж, здраво стъпил на земята. Мъж, който уважава жените без да вижда във всяка една от тях майка си. Той не се чувства притиснат от жените, заплашен от тях или с насадени дълбоки комплекси заради нездрави отношения с майка си. Напротив. Такива мъже са балансирани, уверени, може да им се има доверие. Мъже, отраснали в добри приятелски отношения с майките си са романтични, нежни, разбиращи жените и уважаващи техните странности.

Ценни съвети за мъжките майки

Ако вашият партньор е такъв, радвайте се. Открили сте едно истинско съкровище.

Коментирай