Интимно

6 изненадващи признака, че Той ви изневерява

Следете сигналите. Те говорят много.

25.09.2020г. / 19 36ч.
Илияна Николова
Снимка: istock

Снимка: istock

Когато партньорът ви изневерява, това поведение трудно може да се скрие. То си има своите признаци и сигнали, които само трябва да регистрирате. За да ги разпознаете обаче трябва да знаете за какво да следите. Ето по какво можете да познаете дали половинката ви има какво да крие в интимен план.

Промяна във външния вид

Ако вашият партньор внезапно започне да се грижи за външния си вид, вероятно има причина за това и вие надали сте част от нея. В повечето случаи хората, които имат дългогодишни партньори свикват с мисълта, че те ги харесват такива, каквито са. Но ако имат нов партньор, с когото изневеряват на официалния си такъв, това е повод да се стараят да изглеждат добре, да са слаби, стройни, добре облечени и ухаещи. Ако забележите нещо такова при вашия партньор имате сериозен повод да го заподозрете.

Държи се странно с телефона си

Ако партньорът ви не се откъсва от телефона си, сменил е паролите си и не ви позволява да се докоснете до дисплея му по никаква причина, това е сигнал, че определено крие нещо, най-вероятно изневяра. В телефона му явно има скришно съдържание, което не иска да видите – съобщения, разговори, снимки.

5-те зодии, които изневеряват най-често

Неочаквано развива нови интереси

Напълно нормално е когато сме влюбени в определен човек да се вълнуваме и да искаме да узнаем повече за неговите интереси. Даже те биха могли да вземат превес над нашите собствени. Ето защо, ако половинката ви внезапно е започнал да се интересува от неща, които не са го вълнували преди, той може би ви изневерява и е вдъхновен от интересите на новата си изгора.

Чести отсъствия от вкъщи

Напълно в реда на нещата е да прекарвате време отделно един от друг извън рамката на връзката ви. Но ако тези моменти зачестят и започнат да стават твърде натрапчиви, партньорът ви вероятно е открил друг човек, с когото да прекарва времето си. Особено ако не знаете къде е и с кого е. Ако е потаен и не казва директно къде е, когато не е с вас, имате повод за съмнения.

Как езикът на тялото издава, че той ви изневерява

Изведнъж е много добър с вас

Гузната съвест си казва своето. Ако партньорът ви е изневерил, а след това изпитва угризения, много възможно е да се държи нетипично любезно и ласкателно с вас. Ако това поведение не е типично за него, спокойно можете да се усъмните.

Обвинява ви в изневяра

Крадецът вика дръжте крадеца. Тази максима е толкова вярна, колкото всяка друга поговорка, произлязла от опита и мъдростта на поколенията. Много често хората, които се опитват да прикрият прелюбодейството си обвиняват половинките си именно в това. С това поведение се опитват да отклонят вниманието от собствената си вина.

Коментирай