Интимно

Знаци, че той не се интересува от вас сериозно

Разпитва ви за други жени, макар и косвено

29.09.2020г. / 12 53ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Жадуваме за споделена любов, която да се развие в красива любовна връзка. За жалост невинаги се случва да се влюбим споделено. Въпреки това продължаваме да се надяваме, че той ще ни забележи по начина, по който ни се иска. Отказваме да повярваме, че на него не му пука за нас, защото се хващаме за малки и незначителни неща в контактуването. 

Кои са знаците, че той няма сериозен интерес?

В повечето случаи вие сте тази, която инициирате контакта между вас двамата. Вие изпращате съобщения в социалните мрежи, давате идеята да се срещнете, вие първа започвате разговор, вие сте тази, която проявява огромното търпение към другия. 

Разпитва ви макар и косвено за други жени, които предполага, че вие познавате. Интересува се от тях и ви ползва като информатор, без да се замисля, че ще нарани чувствата ви. 

Когато той ви пише или позвъни, но не сте успели веднага да отговорите, при първа възможност бързате това да се случи. Никога не го оставяте да чака с часове. Това обаче не може да се каже за него. Той ви търси само когато има нужда.  

Как да разберете дали един мъж си заслужава времето и емоциите

Когато направите предложение да се видите на кафе, ресторант, кино, той първоначално дава заявка, че вашата среща ще се състои. Но когато наближи, измисля глупаво оправдание, за да не се срещне с вас. Това е още един показател, че той не държи на вас като личност. 

Обикновено вие сте тази, която нагажда своя график към неговия и правите жертви, полагате повече усилия, за да се видите. Това се отнася и за разстоянията, които трябва да изминете за мястото на вашата среща. Той никога не идва да ви вземе от дома или работата и не си прави труда да ви изпрати. 

15 знака че сте във връзка, само за да не сте сами

Поведението му е хаотично, непоследователно, непостоянно. Понякога е мил, показва загриженост. В тези моменти вие започвате да си мислите, че сте значима за него. Но в следващ момент се отдръпва рязко от вас. Когато един мъж не е постоянен и последователен, то той най-вероятно не изпитва чувства към вас. 

Когато той има лични проблеми винаги ви търси, за да ги сподели. Когато вие искате да споделите нещо важно, той реагира сякаш му е досадно.

Свързани статии

Кара ви да чакате, когато имате среща. Не се случва един път или защото е попаднал в задръстване. Вместо той да чака вас като жена – жените в повечето случаи закъсняват, вие сте си разменили ролите. 

Още един знак, че той не изпитва емоции към вас е това, че почти не полага никакви усилия, за да ви задържи в живота си. Не ви дава стимул да останете с него, освен факта, че просто сте привлечени от личността му. По никакъв начин не прави взаимоотношенията ви вълнуващи. 

Снимка: iStock

Коментирай