Интимно

Любимият ни цвят разкрива какви сме в секса

Кой е вашият

21.10.2020г. / 10 09ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Оранжев

Ако харесвате най-много оранжевия цвят, то вие имате голямо сексуално въображение, сексът за вас е като филмова сцена, в която разбира се, вие играете главната роля. Страстта ви винаги оставя следи. 

Сив

Любителите на този цвят могат да бъдат описани като малко нерешителни. Имат интимни мечти, но сякаш се срамуват да ги споделят с партньора си. Предпочитат половинката им да ги води в спалнята, а нерядко не полагат особени усилия, за да задоволят нуждите ѝ. 

Зелен

Ако вашият любим цвят е зеленият, то вие сте страстни, нежни, а подходът ви в секса е добре премислен, според типа партньор. Рядко се впускате в диви експерименти, защото предпочитате и в леглото да ви е спокойно. 

Лилав

Любителите на този цвят често се смятат за твърде изискани и са взискателни към партньора си. По-често се фокусират върху собственото си удовлетворение, отколкото върху удовлетворението на партньора си. Мъжете гледат на секса като на работа. 

Бял

Харесващите белия цвят правят любов на тъмно, чувстват се леко несигурни и са традиционалисти в секса. Въпреки това, изживяванията с тях са приятни. 

Снимки: iStock

Коментирай