Интимно

Как флиртуват зодиите

Някои не крият своите чувстват

19.01.2021г. / 13 24ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Той ни забавлява, необходим е, защото ни помага да взаимодействаме с тези, които са привлекли вниманието ни. Флиртът – понякога се случва без дори ние да забелязваме, че го правим, друг път ни е необходимо повече време, за да се отпуснем и влезем в играта на другия. Как взаимодействат различните зодии или как флиртуват, вижте в следващите редове.

Зодия Овен

Овните обикновено са екстровертни и няма да се забавят в това да ви покажат, че сте част от тяхната игра, освен ако не следват друга стратегия. Въпреки това, рано или късно, емоциите им ще бъдат разкрити.

5 вида флирт

Зодия Телец

Телецът е по-интровертен във флирта, затова търсете признаци на невербална комуникация. Дали ви гледат повече от обикновено, опитват ли се да се шегуват с вас, за да привлекат вниманието ви? Харесвате ли представител на тази зодия, трябва да бъдете много търпеливи в разкриването на неговите чувства.

Карма според зодията

Зодия Близнаци

Шумният Близнак... Забавен, еуфоричен, когато харесва някого. Остроумен и засягащ теми, които са интересни за вас? Не е случайно, той вече ви е проучил какво ви вълнува, за да направи флирта по-вълнуващ.

Зодия Рак

Далеч по-фини във флирта, Раците ще проявят интерес, като попитат за ежедневието ви и здравето ви, благосъстоянието на вашите близки.

Коментирай
0 rate up comment 0 rate down comment
anonimen ( преди 3 години )
nisto novo lici si ce misheto se e e podmokla snosti
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
Свободно време