Интимно

Как флиртуват зодиите

Някои не крият своите чувстват

19.01.2021г. / 13 24ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Зодия Лъв

Лъвът обича флирта, но сигурен знак, че се интересува наистина от вас е щедростта, която ще проявява, като време прекарано заедно, приятни мигове в ресторанта, малки жестове на изненади. За него е важно да се представи добре в очите ви.

Според зодията: Какво мъжете намират за привлекателно и отблъскващо?

Зодия Дева

Когато сте около Дева, тя ще забележи всички подробности – с кого говорите, стила ви на обличане, как ухаете, ще се сдобие с достатъчно информация за вас. След това ще започне да прави малки неща спрямо вас, които да улеснят живота ви, да ви накарат да се почувствате приятно.

Зодия Везни

Везните са динамични във флирта. Харесват да са тук и сега и в следващия момент да демонстрират леко отдръпване. Наблюдавайте подхода им. Един мъж Везна обикновено е щедър, държи да демонстрира добро финансово състояние, харесва му да глези жената, към която изпитва емоции.

Коя е най-силната ви чакра според зодията и как е свързана с вашето здраве?

Зодия Скорпион

Скорпионът може да бъде открит или прикрит във флирта с вас. Той винаги прави анализ, подготвя стратегия. Може да флиртува игриво със закачки, докосвания, но може и да избере дълбоките и смислени разговори с цел опознаване. Не разкривайте напълно себе си, за да има с какво да сте интересни.

Коментирай
0 rate up comment 0 rate down comment
anonimen ( преди 3 години )
nisto novo lici si ce misheto se e e podmokla snosti
отговор Сигнализирай за неуместен коментар