Интимно

Как флиртуват зодиите

Някои не крият своите чувстват

19.01.2021г. / 13 24ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Зодия Стрелец

Стрелците са гъвкави личности в общуването, а флиртът някак им се получава естествено добре. Забавни са, интересни. Когато харесват, не се бавят в разкриването на своите емоции, а стрелят директно. Стрелецът рядко крие своите чувства.

5 зодии, които са сродни души за Стрелеца

Зодия Козирог

За Козирога знаем, че е твърде официален и сериозен, но докато не се появи някой, който харесва. Тогава разкрива своята забавна част от характера и не се бави в споделянето на своите постижения, интереси, за да впечатли отсрещната страна.

Защо е лесно да се влюбиш в жена от зодия Водолей?

Зодия Водолей

Водолеите обикновено се сприятеляват с тези, към които се чувстват привлечени, и се държат хладно около тях. Как тогава да разберете дали вие сте техния избраник? Всичко се случва плавно. Ще започнете със срещи по приятелски, дълги разговори, времето прекарано с вас ще е повече. Разбира се, вие ще трябва да направите следващия ход, за да им помогнете да се отворят към вас.

Зодия Риби

Рибите трудно успяват да скрият своите емоции, когато са привлечени от някого. Всъщност, те съвсем не се опитват да се крият. Те са склонни да гледат и анализират. Флиртът за тях често започва с малки жестове, уж приятелски, шеги, разговори.

Снимки: iStock

Коментирай
0 rate up comment 0 rate down comment
anonimen ( преди 3 години )
nisto novo lici si ce misheto se e e podmokla snosti
отговор Сигнализирай за неуместен коментар